Ruše se snovi ruske Lokomotive koju predvodi Srbin

© Sputnik / Vladimir Pesnя / Uđi u bazu fotografijaMarko Nikolić, trener Lokomotive iz Moskve
Marko Nikolić, trener Lokomotive iz Moskve - Sputnik Srbija
Pratite nas
Lokomotiva iz Moskve, koju sa klupe vodi srpski trener Marko Nikolić, izgubila je šanse da se plasira u drugu fazu Lige šampiona porazom od Salcburga na svom terenu rezutatom 3:1.

Lokomotiva iz Moskve, koju sa klupe vodi srpski trener Marko Nikolić, izgubila je šanse da se plasira u drugu fazu Lige šampiona porazom od Salcburga na svom terenu rezutatom 3:1.

Ruski predstavnik će teško doći i do prilike da takmičenje nastavi u Ligi Evrope pošto mu je za treće mesto na tabeli neophodna pobeda nad Bajernom iz Minhena u poslednjem kolu, a to će imati više od simboličke vrednosti samo ako Salcburg ne pobedi ekipu Atletiko Madrida.

Lokomotiva nije uspela da prevaziđe velike kadrovske probleme sa kojima se suočila uoči utakmice.

Bivši trener Rada, Vojvodine, Partizana, Olimpije i Videotona nije mogao da računa na nekoliko standardnih fudbalera, a već na poluvremenu je izvršio tri izmene, pošto je njegov tim imao zaostatak od dva gola jer je mrežu tresao Mergim Beriša.

Nekadašnji reprezentativac Srbije Slobodan Rajković je bio jedan od zamenjenih igrača, a i sam Nikolić kaže da su izmene donele drugačiju sliku na teren.

„Loš rezultat, igrali smo slabo u prvom poluvremenu, ništa na terenu nije funkcionisalo. U drugom smo se borili, probali smo sve da bismo se vratili u igru“, rekao je Nikolić.

Lokosi su uspeli da smanje rezultat, ali su samo minut posle toga primili i treći pogodak, čime je meč praktično bio rešen, dok je Nikolić u 82. minutu dobio i žuti karton zbog protesta sa klupe nakon odlučujućeg gola Salcburga.

„Imali smo probleme sa odbranom i veznim redom. Nije funkcionisala igra sa trojicom napadača, rizikovali smo, ali je treći gol značio kraj utakmice za nas“, istakao je Nikolić.

Lokomotiva nastavlja takmičenje u ruskoj Premijer ligi, igraće derbi sredine tabele protiv Rubina.

Nikolićev tim ima 25 poena posle 16 odigranih utakmica, nalazi se na sedmom mestu i ima bod više u odnosu na devetoplasirani Rubin.

Lokosi će učešće u Ligi šampiona završiti duelom sa Bajernom sledeće nedelje, u pokušaju da stignu do prve pobede u ovoj sezoni, pošto su na prethodnih pet mečeva imali dva remija i tri poraza.

► Dve teške bolesti su odnele fudbalera koga su zvali „Ormar“

► Srbija čeka protivnike: FIFA odredila šešire za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo

► „Dijego nije mrtav, Dijego živi u narodu“: Maradona sahranjen pred 200 ljudi /video, foto/

Standings provided by SofaScore LiveScore
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala