Svinjarija ili neslana šala: Montaža koja je zavadila Nestorovića i Kona /video/

Pratite nas
Bivši član Kriznog štaba Vlade Srbije za suzbijanje epidemije virusa korona dr Branimir Nestorović jednim video snimkom podigao je veliku prašinu. Na njegovom profilu na Fejsbuku osvanuo je montirani snimak dr Predraga Kona i dr Branislava Tiodorovića koji je izazvao burne reakcije.

Na objavljenom snimku, osoba, na koju je namontirana glava člana Kriznog štaba dr Branislava Tiodorovića okreće sirenu na leđima drugog aktuelnog člana Kriznog štaba dr Predraga Kona, koja šalje poruke kroz "oblačiće", na kojima su nacrtane vakcine, mrtvačke glave i novac.

Povodom ove montaže se najpre oglasio dr Tiodorović, koji je rekao da je video taj snimak, ali da ne može da veruje da je to tačno.

"Iako sam video taj klip, i dalje ne mogu da verujem da je to tačno. Zašto bi Bane imao takav odnos prema meni? Sve do sada sam mislio da imamo kolegijalan odnos", rekao je za Kurir dr Tiodorović.

Dr Kon je jednom rečju prokomentarisao snimak pošto ga je pogledao.

"Svinjarija", poručio je epidemiolog i član Kriznog štaba, prenosi Blic.

On je ranije o montiranom snimku rekao da je odraz Nestorovićeve duhovitosti i otkrio da se s njim razmimoilazio u mišljenjima i na samim sednicama Štaba.

"To govori o njemu i njegovoj duhovitosti... Nikada se nismo slagali u stavovima. U toku rada u Kriznom štabu nisam se javno konfrontirao sa njim jer smo bili u istom timu... Pretpostavljam da to smatra mojom slabošću... Istorijski sud o ponašanju u toku pandemije kao i detaljne rasprave doći će tek kada sve prođe. Ja ih vrlo staloženo, čista srca, čekam vrlo spremno, ali i sa punom odgovornošću", rekao je dr Kon za Kurir.

O svemu se oglasio i dr Nestorović, koji je objasnio da je montirani snimak na njegov profil okačila njegova supruga, kao i da smatra da je vrlo smešan. Ipak, nije siguran da li dr Kon ima isti osećaj za humor.

"Nisam ja napravio snimak, neko ga je napravio, a meni je baš bilo simpatično, Kon kao ona sirena... ja sam izašao iz te priče, a ovo mi je prosto bilo toliko simpatično. Meni je neko poslao snimak i moja žena kad je videla, kaže: Daj da stavimo to na tvoj profil...I ja rekoh: Stavi, slobodno", rekao je Nestorović Kuriru.

Nestorović ističe da veruje da se doktor Tiodorović neće naljutiti, dok za doktora Kona veruje da ipak hoće malo.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala