Kandidat Srpske liste Milan Radojević pobedio u Severnoj Mitrovici

© Foto : Srpska listaSrpska lista
Srpska lista - Sputnik Srbija
Pratite nas
Na današnjim vanrednim lokalnim izborima za gradonačelnika Severne Mitrovice pobedio je kandidat Srpske liste Milan Radojević, prema podacima Srpske liste sa više od polovine obrađenih biračkih mesta, rečeno je Tanjugu u toj stranci.

Kako navode u Srpskoj listi, Radojević je osvojio 97 odsto glasova uz najveću izlaznost do sada od 8.500 izašlih birača, što je izlaznost od 40 odsto.

Radojević: Opravdaću ukazano poverenje građana

Kandidat Srpske liste Milan Radojević zahvalio se građanima Severne Mitrovice uz obećanje da će opravdati ukazano poverenje.
„Pre svega želim da se zahvalim rukovodstvu i predsedništvu Srpske liste na ukazanom poverenju, Republici Srbiji i državnom vrhu, na ogromnoj podršci koju smo do sada dobijali tokom izbornog procesa i naravno najveća zahvalnost građanima Severne Mitrovice“, rekao je Radojević novinarima večeras.

Dodao je da će se truditi da opravda njihovo poverenje, prenosi Kosovo onlajn.

„Trudiću se da opravdam njihovo poverenje, najbolje što budem mogao, ne sumnjam da ću u tome imati ogromnu podršku i predsednika i svih članova Srpske liste kao i celog tima koji je do sada radio“, rekao je Radojević.

Pročitajte i:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala