Žena razbila stotine flaša pića: Uletela, bacila sve na pod, niko nije smeo da joj priđe /video/

© Foto : screenshot/The SunŽena razbila stotine flaša pića
Žena razbila stotine flaša pića - Sputnik Srbija
Pratite nas
Razbesnela žena je u supermarketu u u okrugu Hertford u Engleskoj napravila haos na rafovima prodavnice. Na snimcima koje je osoblje prodavnice snimilo, vidi se kako žena uzima boce jednu po jednu i baca ih o pod.

Ona je snimljena kako šeta među razbijenim staklom i ogromnim barama od vina, piva i žestokih alkoholnih pića, a osoblje je preplašeno da je zaustavi. Snimak iz drugog ugla prikazuje ženu nakon što je uglavnom pobacala boce alkohola sa srednje police.

Viđena je kako poseže za bocama alkoholnih pića na gornjoj polici pre nego što ih je i razbila. Policija je u prodavnicu stigla u 14.30 sati i uhapsila je na licu mesta. Na odvojenim snimcima vidi se kako je policajac drži i pažljivo vodi preko gomile slomljenog stakla koju je napravila, prenose Novosti.

Neimenovana žena nalazi se na tretmanu u bolnici zbog posekotina na rukama. Jedna osoba koja je komentarisala video rekla je: „Ne mogu da verujem da je osoblje stajalo okolo i samo gledalo!“

Drugi je ljutito napisao: „Zašto joj je, zaboga, bilo dozvoljeno da nanese toliku štetu pre nego što je zaustavljena?“

Treći je napisao: „Gde ide ovaj svet kada niko u radnji ne može da spreči mladu ženu u nameri da sruši celu prodavnicu“.

Međutim, četvrta osoba je imala simpatije prema ženi.

„Jadna devojka verovatno nije dobro ili očajnički traži pomoć, nije učinila ništa nasilno, a ’Aldi‘ sve to može nadoknaditi.“

Portparol trgovinskog lanca „Aldi“ rekao je da nisu mogli da daju komentare dok traje policijska istraga.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala