Bela kuća najavila praznični prijem za 30. novembar

© REUTERS / Mike TheilerPrva dama i predsednik SAD Melanija i Donald Tramp na proslavi Dana nezavisnosti u Vašingtonu
Prva dama i predsednik SAD Melanija i Donald Tramp na proslavi Dana nezavisnosti u Vašingtonu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Bela kuća planira da održi praznični prijem u zatvorenom 30. novembra, nekoliko dana nakon Dana zahvalnosti, uprkos pandemiji i preporukama stručnjaka da se otkažu tradicionalna praznična okupljanja kako bi se smanjilo širenje virusa.

Prema pozivnici koju je dobio „Ej-Bi-Si njuz“, prva dama Melanija Tramp ugostiće zvanice na prazničnom prijemu koji će u Beloj kući biti održan 30. novembra, objavio je Rojters, prenosi Tanjug.

Američki zvaničnici upozorili su građane da se ne okupljaju za vreme Dana zahvalnosti u četvrtak i pozvali ih da ostanu kući, u pokušaju da suzbiju širenje virusa korona.

Iako je Bela kuća saopštila da su Donald i Melanija Tramp planirali da ostanu u Vašingtonu za vreme praznika i da otkažu tradicionalnu proslavu u Trampovom privatnom klubu na Floridi, prijem o kojem „Ej-Bi-Si njuz“ izveštava biće održan samo tri dana kasnije.

Navodi o prijemu usledili su nakon niza događaja održanih u Beloj kući koji su povezani sa klasterima zaraze. Pet osoba iz Bele kuće nedavno je testirano pozitivno na virus korona.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala