Trijumf Srbije nad Rusijom, obezbeđen opstanak u B Ligi nacija /video, foto/

© Foto : RFS / Uđi u bazu fotografijaUtakmica Srbija Rusija u Beogradu
Utakmica Srbija Rusija u Beogradu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Rusiju u Beogradu sa 5-0 u Ligi nacija i uspela da obezbedi opstanak u B grupi pošto je Mađarska savladala Tursku.

Utakmica je otvorena stopostotnom šansom za Rusiju već u prvom minutu, ali je Predrag Rajković uspeo da sačuva mrežu Srbije.

Srbija je povela golom Nemanje Radonjića u 10. minutu. Šutirao je naš krilni napadač, lopta je zakačila jednog ruskog igrača i promenila smer, prevarivši golmana ruske reprezentacije.

© AP Photo / Darko VojinovicLuka Jović je sa dva gola bio junak utakmice
Trijumf Srbije nad Rusijom, obezbeđen opstanak u B Ligi nacija /video, foto/ - Sputnik Srbija
Luka Jović je sa dva gola bio junak utakmice

Na 2-0 povisio je Luka Jović glavom posle centaršuta Filipa Mladenovića u 25. minutu.

Posle Jovićevog šuta naši igrači poveli su sa 3-0 u 41. minutu. Šutirao je srpski napadač, golman Rusije Giljerme je odbio loptu na koju je natrčao Dušan Vlahović i smestio je u mrežu.

Luka Jović bio je strelac četvrtog gola za našu ekipu u zaustavnom vremenu prvog poluvremena i to ponovo glavom na centaršut Filipa Mladenovića.

© Foto : RFS / Uđi u bazu fotografijaSrbija odigrala jednu od boljih utakmica u poslednje vreme, pogotovo što je protivnik bila jaka ekipa Rusije
Trijumf Srbije nad Rusijom, obezbeđen opstanak u B Ligi nacija /video, foto/ - Sputnik Srbija
Srbija odigrala jednu od boljih utakmica u poslednje vreme, pogotovo što je protivnik bila jaka ekipa Rusije

Srbija je došla do još jednog gola u drugom poluvremenu, u 64. minutu. Ovaj put pogodio je dvostruki asistent Filip Mladenović, kog je uposlio Dušan Vlahović.

Jedna od najboljih partija srpskog tima, i to protiv veoma jake reprezentacije Rusije, nagrađena je opstankom u B Ligi nacija. Ništa ne bi vredelo našem timu što su ubedljivo pobedili Ruse, da Mađarska nije pobedila Tursku u Budimpešti.

Severne komšije slavile su sa 2-0 i tako ostavile Turke na poslednjem mestu naše grupe, pa će Srbija i u sledećem ciklusu igrati u B Ligi nacija.

Pročitajte još:

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala