Korona desetkovala reprezentaciju Srbije uoči meča sa Rusima

© Sputnik / Aleksandr Vilьf / Uđi u bazu fotografijaFudbaleri reprezentacije Srbije na treningu uoči utakmice Lige nacija UEFA protiv Rusije
Fudbaleri reprezentacije Srbije na treningu uoči utakmice Lige nacija UEFA protiv Rusije - Sputnik Srbija
Pratite nas
Fudbalska reprezentacija Srbije biće dodatno oslabljena na večerašnjem duelu protiv Rusije, pošto je korona izbacila iz stroja još trojicu reprezentativaca.

Posle kapitena Aleksandra Kolarova i nakon što je Verona objavila da je Darko Lazović pozitivan na virus korona i neće moći da pomogne ekipi, Fudbalski savez Srbije je objavio i da su i Sergej Milinković Savić i rezervni golman Đorđe Nikolić, takođe, pozitivni na testiranju.

​Uz igrače, na koronu je pozitivan i jedan fizioterapeut.

Kao i u slučaju Luke Milivojevića, medicinski tim FS Srbije odmah je postupio u skladu sa merama i protokolima UEFA i Vlade Republike Srbije tako da su sva trojica reprezentativaca i fizioterapeut napustili Sportski centar u Staroj Pazovi i do daljeg će biti u kućnoj izolaciji.

Fudbalska reprezentacija Srbije, inače, samo pobedom protiv Rusije ima šansu da izbori opstanak u B Ligi nacija. Uz trijumf, izabranicima Ljubiše Tumbakovića neophodno je i da Mađarska u Budimpešti savlada Tursku.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala