Krivokapić: Prihvatamo da se sastanemo sa odlazećom Vladom

© AP Photo / Risto BozovicPremijer Crne Gore Zdravko Krivokapić
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić - Sputnik Srbija
Pratite nas
"Za razliku od trodecenijske prakse, mi vođenje politike doživljavamo kao odgovoran i transparentan proces, lišen skrivenih zaključaka užih kabineta, diskrecionih odluka ministara i nepodnošljive lakoće trošenja novca svih građana", napisao je na Tviteru mandatar za sastav nove Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić.

Pozdravljam spremnost Ministarstva finansija odlazeće Vlade da novoj vlasti pruži informacije o stanju državnih finansija, saopštio je večeras mandatar za sastav nove Vlade Crne Gore, Zdravko Krivokapić.

​"Zato prihvatamo poziv da se naši predstavnici sastanu sa predstavnicima odlazeće Vlade, smatrajući da je to početak dugo očekivane tranzicije vlasti. Kao što smo više puta naglasili, spremni smo da preuzmemo odgovornost upravljanja državnim finansijama i ukupnom javnom administracijom uz punu dostupnost svih podataka javnosti. Za razliku od trodecenijske prakse, mi vođenje politike doživljavamo kao odgovoran i transparentan proces, lišen skrivenih zaključaka užih kabineta, diskrecionih odluka ministara i nepodnošljive lakoće trošenja novca svih građana", napisao je Krivokapić na Tviteru.

​On je poručio i da očekuju da se najavljeni sastanak održi u najskorije moguće vreme.

"Kako bi što prije započeli oporavak crnogorske ekonomije i društva", napisao je mandatar.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala