Rasprava o crnogorskoj Vladi odložena za 2. decembar

© Sputnik / Nebojša PopovićLider koalicije „Mir je naša nacija“ i predsednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić izabran je za predsednika Skupštine Crne Gore.
Lider koalicije „Mir je naša nacija“ i predsednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić izabran je za predsednika Skupštine Crne Gore. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Sjednica na kojoj će se raspravljati o izboru nove Vlada Crne Gore odložena je za 2. decembar, saopštio je predsednik Skupštine Aleksa Bečić.

„Nakon današnjih konsultacija i dogovora sa šefovima svih poslaničkih klubova, dogovoreno je da se sednica povodom donošenja Odluke o dopuni Poslovnika sa ciljem omogućavanja funkcionisanja Skupštine u uslovima epidemije kovida 19, održi 23.11.2020, a sednica povodom izbora nove Vlade 02.12.2020“, saopštio je Bečić na Tviteru.

„Želeći da izbegnem zloupotrebe, podele, neslaganja, skretanje pažnje sa gorućih tema i izbora nove Vlade, spreman da na svakom koraku dajem doprinos pomirenju, koheziji i pogledu u budućnost, uz uvažavanje zahteva i stavova opozicije“, napisao je Bečić na Tviteru.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala