„Stvari još nisu gotove“: Srbi poručuju — ostajemo uz Trampa!

© AP Photo / Alex BrandonDonald Tramp
Donald Tramp - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ostajemo uz Trampa, procedure i Ustav i nastavljamo da se borimo, poručili su danas iz američke organizacije Srbi za Trampa 2020, u uverenju da, kako navode, "stvari još nisu gotove".

Ta organizacija poručuje da mediji ne mogu da odlučuju o izborima ili da biraju predsednika, već to čini ustav SAD.

Predsednički izbori su gotovi samo kada se svaki zakoniti glas prebroji, obračuna, verifikuje, overi od strane državnih sekretara i kada se sastane Elektorski koledž, navodi organizacija u saopštenju za medije i ističe da se samo tako može očuvati poverenje u sistem i izborni integritet.

Preko 70 miliona ljudi glasalo je za Trampa, ističu i tvrde da postoji dovoljno dokaza koji ukazuju na masovnu prevaru birača u Pensilvaniji, Viskonsinu, Mičigenu, Džordžiji, Nevadi, Arizoni i Severnoj Karolini, uključujući i statistički neverovatnu izlaznost birača.

Nastavićemo da radimo sa kampanjom i pravnim timovima na odbrani integriteta naših glasova i osporavanju izbornih rezultata svim pravnim sredstvima koja su na raspolaganju, uključujući i Vrhovni sud, poručili su iz organizacije Srbi za Trampa 2020.

Demokrate su učinile sve da polarizuju ovu zemlju, stoji u saopštenju, u kome se ističe da demokrate pozivaju na jedinstvo, istovremeno preteći pronalaženjem informacija i sastavljanjem spiskova pristalica predsednika Trampa.

Oni su, navodi se dalje, brzo proglasili pobedu i počeli da igraju na ulicama, protiv svakog pravila uvedenog protiv Kovid-19, koje su nametali svih ovih meseci.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala