Bivša Bajdenova saradnica: Predator, vuk u jagnjećoj koži, istina o njemu će izaći na videlo /video/

© AP Photo / Ringo H.W. ChiuBivši američki potpredsednik Džo Bajden
Bivši američki potpredsednik Džo Bajden - Sputnik Srbija
Pratite nas
Tara Rid, bivša asistentkinja Džoa Bajdena u Senatu, koja je optužila Džoa Bajdena za seksualni napad, očekuje da će se protiv njega pojaviti još optužbi o navodnoj korupciji nakon što njegova pobeda bude ozvaničena.

„Mislim da će tada biti više interesa da i drugi ljudi istupe“, rekla je Ridova u intervjuu za RT.

Ona tvrdi da su američki mediji bili prisiljeni da vrše samocenzuru u svom izveštavanju o Bajdenu tokom izbornog ciklusa.

„Mislim da će rukavice da se skidaju nakon što on postane predsednik“, ocenila je Rid.

Ona je rekla da istina o Bajdenu treba da izađe na videlo.

„Ono o čemu govorim je stvarno novinarstvo. Ako je bilo korupcije, otkrijte je. Ako je svoj položaj dok je bio potpredsednik iskoristio da obogati svoju porodicu, onda bi to trebalo otkriti “, rekla je Ridova.

Tara Rid, koja je bila asistentkinja Bajdenu dok je bio senator američke savezne države Delaver, ranije ove godine optužila ga je da ju je seksualno napao 1993. godine. Prošle godine je bila među sedam žena koje su tvrdile da ih je neprimereno dodirnuo. U intervjuu za RT nazvala je Bajdena „predatorom“ i rekla da su neki njeni prijatelji njegovu podršku Zakonu o nasilju nad ženama iz 1994. godine smatrali „pokrićem za njegovu mizoginiju“.

„On je poput vuka u jagnjećoj koži“, rekla je Ridova.

Govoreći o Demokratskoj stranci ona je rekla da je od 1993. gledala kako se stranka razvija i dozvoljava da dominiraju korporativni interesi.

Rekla je da je bila svedok Bajdenove predanosti kompanijama sa kreditnim karticama i drugim korporativnim donatorima, tvrdeći da se takva dominacija samo povećavala.

„Ono što me pogađa kod Demokratske stranke je licemerje“, rekla je Ridova.

Navela je i da stranka treba da „prestane da krivi za sve Rusiju, što je smešno“.

„Nadamo se da možemo početi da gledamo na druge zemlje kao na saveznike i saradnike na načinima da radimo s njima, a ne kao na neprijatelje i pronalazimo sledeći rat“, zaključila je Ridova.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala