Tramp se obratio američkom narodu: Nikada neću odustati od borbe

Pratite nas
Nikada neću odustati od borbe za našu naciju, koristićemo sve zakonske aspekte kako bi narod imao poverenje u svoju vladu, rekao je predsednik SAD u obraćanju američkom narodu.

Izborni tim Donalda Trampa objavio je na Tviteru njegovo obraćanje američkom narodu.

​„Verujem da američki narod zaslužuje potpunu transparentnost kada je u pitanju brojanje glasova i potvrda izbora i to nije više pitanje samo jednih izbora. Radi se o integritetu našeg izbornog procesa. Od početka smo govorili da se svi legalni glasački listići moraju ubrojati, ali ne i nezakoniti glasački listići. Međutim, naišli smo na otpor ovom osnovnom principu iz Demokratske stranke na svakom koraku. Nastavićemo taj proces kroz sve zakonske aspekte kako bismo garantovali da američki narod ima poverenje u svoju vladu. Nikada neću odustati od borbe za vas i našu naciju“, naveo je Tramp.

​Trampovo obraćanje usledilo je dok se još broje glasovi na američkim predsedničkim izborima, a protivnički tabor Džoa Bajdena tvrdi da je blizu pobede. Sa druge strane, Tramp tvrdi da su se dogodile izborne nepravilnosti, te da bi pobedio da su brojani samo legalni glasovi.

© SputnikVidžet za američke izbore za inžekt
Tramp se obratio američkom narodu: Nikada neću odustati od borbe - Sputnik Srbija
Vidžet za američke izbore za inžekt

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala