Dubl Nestorović-Đoković kreće u novi projekat /foto/

Pratite nas
Dr Branimir Nestorović, pulmolog koji je u proteklim mesecima postao izuzetno popularan, pohvalio se svojim susretom sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem.

Nestorović je na svom Instagram profilu objavio da se sastao sa Đokovićem 3. novembra.

„Duo NN“, napisao je Nestorović.

Nestorović je nedavno otišao u penziju, a osim u svojoj privatnoj ordinaciji i lečenju dece, posvetiće se, kako je najavio, i jednom projektu sa Novakom.

„Već tada sam isplanirao da ću da otvorim ordinaciju, isplanirao sam tri, četiri neka projekta, koja su meni važna. Jedan je sa Novakom sa Teslijancima, i to će dobro da krene. Čekamo da Novak završi turnire“, rekao je nedavno Nestorović.
© Skrinšot, InstagramBranimir Nestorović i Novak Đoković
Dubl Nestorović-Đoković kreće u novi projekat /foto/ - Sputnik Srbija
Branimir Nestorović i Novak Đoković

On je ranije govorio da je u kontaktu sa Đokovićem, kao i da pripremaju zajednički projekat. Podsetimo, Nestorović je stao u odbranu Đokovića koji se našao na meti kritika zbog dešavanja na „Adrija turu“ kad se nekoliko tenisera se zarazilo korona virusom, a među njima i Novak Đoković.

Tada je rekao da turnir nije greška i konstatovao da je „teško biti šampion ako si Srbin“.

Pre toga, kad je Novak hteo da dođe u Srbiju početkom maja, Nestorović je rekao da se čuo sa njim i da mu je lično pružio informacije u vezi sa dolaskom u Srbiju, prenosi B 92.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala