Zaplenjeno više od 600 kilograma skanka u Aranđelovcu, uhapšeno devet ljudi

© Foto : MUPSkank
Skank - Sputnik Srbija
Pratite nas
Policija je u Aranđelovcu zaplenila više od 600 kilograma skanka i uhapsila devet osoba osumnjičenih za trgovinu narkoticima.

Pripadnici Uprave kriminalističke policije zaplenili su oko 628 kilograma skanka i uhapsili devet osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP.

Osumnjičeni D. J. (1988), Z. J. (1986), I. T. (1989), S. M. (1994), M. P. (1986), M. Ž. (1989), G. T. (1983), B. T. (1985) i D. Đ. (1966) iz Aranđelovca uhapšeni su prilikom pakovanja droge u jednom hangaru kod tog grada.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu, prenosi RTS.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je pripadnike Uprave kriminalističke policije koji su zaplenili izvršili zaplenu i hapšenje.

„Rat protiv mafije se vodi svakoga dana i ogroman rad, trud, vrednoća i posvećenost svih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, posebno onih koji se bore sa ovim užasnim otrovom narkomanije i prodaje droge, daje rezultate“, istakao je Vulin.

Naglasio je da je zahvaljujući njihovom radu i upornosti danas sa ulica sklonjeno više od 600 kilograma opasne droge skank.

„Želim da se zahvalim ovim ljudima i da iskažem ogroman ponos što su svi oni pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, što su naše ulice i naša deca bezbedniji i što Srbija može da bude mirna i sigurna kada ima ovakve ljude i kada zna da oni svakoga dana, minuta i sekunda dežuraju i brinu da ovo zlo ne bude na ulicama“, rekao je Vulin.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala