Tadić nema koronu, naknadno otputovao na utakmicu i igraće za „orlove“

© AP Photo / Stefano NicoliFudbaler Dušan Tadić
Fudbaler Dušan Tadić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Navijači Srbije su s pravom strepeli nakon vesti da zbog korona virusa Dušan Tadić neće igrati meč Lige šampiona, ali stigle su dobre informacije.

Dušan Tadić je naknadno otputovao u Dansku nakon inicijative holandskog kluba pošto Danci fudbalerima tima nisu dozvolili dolazak - ali ne zbog toga što imaju pozitivan test.

Navodno, razlog je bio što su u prethodnim mesecima Tadić i još trojica igrača u jednom trenutku imala pozitivan Kovid nalaz. Holandski mediji i sam Ajaks su optužili vlast Danske jer nisu dali dozvolu Dušanu Tadiću, Andreu Onani, Martenu Stekelenburgu, Daviju Klasenu, prenosi "Blic".

Holanđani tvrde da su svi igrači zdravi, o čemu je i trener tima Ten Hag govorio na konferenciji.

"Kako to mogu da igraju u Holandiji, a ne mogu da uđu u Dansku, čudno. To prema mom mišljenju ne zvuči kao fer-plej. Odluku da ne povedemo igrače na kraju smo doneli u ponedeljak popodne i to pošto smo se posavetovali sa UEFA i Fudbalskim savezom Holandije. Mogu da kažem i potvrdim da niko od igrača nema simptome, niti se žale na bilo kakav problem. Srpski fudbaler će biti u konkurenciji za meč protiv Midtjilanda u utorak uveče, i naravno, protiv Škotske 12. novembra", naveo je Ten Hag.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala