Krivokapić vidi simboliku: Dvanaest ministara kao dvanaest apostola

© Sputnik / Nebojša PopovićSastanak mandatara Zdravka Krivokapića sa liderima iz koalicija „Za budućnost Crne Gore“, „Mir je naša nacija“ i „Crno na bijelo“
Sastanak mandatara Zdravka Krivokapića sa liderima iz koalicija „Za budućnost Crne Gore“, „Mir je naša nacija“ i „Crno na bijelo“  - Sputnik Srbija
Pratite nas
Mandatar Zdravko Krivokapić kazao je da će nova Vlada, ako taj predlog bude izglasan u parlamentu, imati 12 ministarstava, te da to za njega ima simboliku 12 apostola „o kojima nas je stalno podučavao naš mitropolit“.

„Mi upravo svedočeći žrtvu mitropolitovu, želimo i mi pojedinačno da damo žrtvu kako bi Crna Gora bila drugačija, bila pravo mesto za život naših potomaka, da ne bi bežali s ovih prostora, nego ovde, u ovom predivnom ambijentu gradili zajedničku budućnost“, kazao je Krivokapić, prenose „Vijesti“.

Mandatar je u petak, nakon sastanka sa predstavnicima pobedničkih koalicija, saopštio da je potvrđen raniji dogovor o izboru ekspertske vlade koju će podržati tri koalicije koje su pobedile na parlamentarnim izborima.

„Narednih dana upoznaću stranke sa mojim predlogom kandidata za ministre u ekspertskoj vladi“, kazao je tada Krivokapić.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala