Vulin sa Harčenkom: Dobra saradnja Srbije i Rusije u oblasti bezbednosti

© Foto : Ministarstvo odbrane Srbije/Darimir BandaIspraćag vojnika Garde Vojske Srbije na Paradu pobede u Moskvi
Ispraćag vojnika Garde Vojske Srbije na Paradu pobede u Moskvi - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa ambasadorom Rusije u Beogradu Aleksandrom Bocan-Harčenkom o nastavku saradnje dve zemlje u oblasti bezbednosti.

Vulin je istakao da će Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviti saradnju sa svim bezbednosnim institucijama Rusije posebno u oblasti borbe protiv terorizma, organizovanog i visokotehnološkog kriminala, ilegalne trgovine narkoticima, kao i u oblasti vanrednih situacija, prenosi Tanjug.

Prema njegovim rečima, obuke policijskih službenika, koje su sprovođene u saradnji sa Savetom bezbednosti Rusije, Ministarstvom unutrašnjih poslova, Federalnom službom obezbeđenja, Federalnom službom vojske Nacionalne garde i drugim institucijama biće nastavljene po normalizaciji epidemiološke situacije.

Ambasador Harčenko naglasio je da je saradnja u oblasti bezbednosti dve zemlje dobra i da postoji prostor za njeno dalje unapređenje kroz nove inicijative i zajedničke projekte.

Harčenko je izrazio zahvalnost ministru Vulinu na ličnom angažmanu kojim je doprineo unapređenju saradnje dve zemlje u oblasti odbrane.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala