Tramp ponovio: Rusi nas gledaju i misle da smo potpuno ludi

© REUTERS / JONATHAN ERNSTPredsednik SAD Donald Tramp se obraća svojim pristalicama
Predsednik SAD Donald Tramp se obraća svojim pristalicama  - Sputnik Srbija
Pratite nas
Američki predsednik Donald Tramp je tokom predizbornog mitinga u Floridi ponovo izneo svoje mišljenje o tvrdnjama o „ruskoj umešanosti“ u američke predsedničke izbore.
„Znate li šta oni (demokrate) sada rade? Oni optužuju Rusiju. Rusija je u malu radionicu donela računar Hantera Bajdena. Rusija! Mislim da nas Rusi gledaju i misle: ovi ljudi su ludi“, rekao je Tramp.

List „Njujork post“ je u oktobru počeo da objavljuje članke o sinu demokratskog kandidata za predsednika SAD Džona Bajdena – Hanteru. Objavljeni mejlovi i drugi dokazi, prema mišljenju predsednika Trampa, potvrđuju da je Bajden korumpiran.

Ranije je Bajden negirao da je na bilo koji način umešan u poslove svog sina. Njegovi protivnici, a posebno Tramp, su uvereni da je zahvaljujući Bajdenu Hanter dobijao unosne projekte u Ukrajini i Kini.

Demokrate negiraju optužbe koje se iznose protiv Džoa Bajdena i nazivaju ih „dezinformacijama“ u šta je, navodno, umešana Moskva. Američka obaveštajna služba i ruske vlasti su odbacile te tvrdnje.

Američki predsednik je i nedavno ismejao pretpostavku da je Moskva umešana u istoriju sa elektronskom poštom Hantera Bajdena.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala