Snimak koji je na najbolji način pokazao ključnu razliku Trampa i Bajdena

© AP Photo / Jeff ChiuDonald Tramp i Džo Bajden
Donald Tramp i Džo Bajden - Sputnik Srbija
Pratite nas
Američki predsednik i kandidat Republikanaca na predstojećim izborima Donald Tramp na Tviteru je objavio video-snimak kojim je objasnio razliku u konceptima za koje se zalažu on i njegov protivkandidat iz redova Demokrata Džo Bajden.

Na snimku koji je sačinjen od dva kratka video-snimka prikazane su pristalice Trampa i Bajdena koje se u vreme pandemije virusa korona ponašaju potpuno suprotno.

Dok Bajden sa zaštitnom maskom na licu ide ka svojim istomišljenicima čije su stolice postavljene na označenim mestima kako bi se održala propisana fizička distanca sa ciljem sprečavanja širenja virusa korona, masa Trampovih pristalica tiska se u gomili dok ih nadleće helikopter.

Tramp i Bajden, inače, često su ranije iznosili različite stavove kada je reč o preventivnim merama u vezi sa virusom. Bajden se zalaže za nošenje zaštitnih maski non-stop, dok je upravo zbog toga često bio na meti Trampa. Sa druge strane, Tramp u javnosti sa zaštitnom maskom nije viđen u javnosti do leta, a radna grupa za korona virus koju je oformio preusmerila je svoj fokus na sigurnost i otvaranje zemlje. Tramp je nedavno najavio i da se od 4. novembra u medijima neće mnogo govoriti o virusu.

„Mediji koji objavljuju lažne vesti žele da govore samo kovid, kovid, kovid. Od 4. novembra nećete više mnogo slušati o tome. Okrećemo drugi list“, napisao je Tramp na Fejsbuku.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala