Putin: Rano govoriti o drugom talasu korone, situacija zahteva veću pažnju

© Sputnik / Alekseй Nikolьskiй / Uđi u bazu fotografijaPutin: Rano govoriti o drugom talasu korone, situacija zahteva maksimalnu pažnju
Putin: Rano govoriti o drugom talasu korone, situacija zahteva maksimalnu pažnju - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je na sastanku sa članovima vlade da je još rano govoriti o drugom talasu virusa korona u Rusiji, te da u neke regione tek sada stiže prvi talas.

Putin je pozvao i članove vlade i regionalne vlasti da podignu nivo pažnje kada je reč o problemu virusa korona, jer situacija to zahteva.

„Stalno moramo opipavati puls i reagovati efikasno, pravovremeno, na ono što se događa“, rekao je predsednik Rusije na sastanku s članovima vlade.

On je ocenio da se u celini gledano situacija prati, da se posao obavlja profesionalno, ali da bez obzira na to pitanja ima puno.

Putin je naložio da se odmah za regione izdvoji 10 milijardi rubalja (oko 130 miliona dolara) na ime borbe protiv virusa korona.

Gubernatorima je poručio da će država učiniti šta je potrebno da im se pomogne, da se pomno prati situacija u regionima, ali da ne smeju da zaborave na svoju odgovornost.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala