„Ima nade, svaka čast“! Heroji o kojima bruji Srbija /foto/

Pratite nas
Grupa muškaraca, koji su juče u centru Beograda spasili život devojčici koja je bila zarobljena na terasi stana u plamenu, s pravom je na društvenim mrežama proglašena herojima.

U stanu zgrade u Ulici Visokog Stevana na Dorćolu u utorak je izbio požar, tri osobe su evakuisane, a jedna od njih je petnaestogodišnja devojčica. Nju su sa terase stana na desetom spratu iz kandži plamena i dima spasili radnici koji su obavljali radove u susednoj zgradi.

Na fotografiji koja se munjevito širi društvenim mrežama vidi se kako su radnici jednog od kolega vezali kanapom da bi ga osigurali, nakon čega je on prihvatio devojčicu.

Herojski čin ovih momaka uz emotikon aplauza i natpis „Heroji godine su momci su dotrčali sa obližnjeg gradilišta i spasili devojku iz stana koji je zahvatio požar“ preplavio je internet.

Korisnici društvenih mreža uz salve pohvala komentarisali su brzu i uspešnu akciju hrabrih i pribranih radnika.

„Ima nade, svaka čast“, „Šta reći, samo veliki naklon braći herojima“, „Bravo, momci. Pavle Gravur je jedan od njih i odmah je dohvatio kanap i vezao sebe za ogradu terase“, „Hrabri momci, tako i treba“, „Svaka čast momcima, sve pohvale za hrabrost i odvažnost koju su pokazali u spasavanju ljudskog života! Ovakav podvig ne sme ostati neprimećen i mora biti na adekvatan način nagrađen!“, neki su od komentara.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala