Dačić otišao sa mesta šefa diplomatije – šta to znači za spoljnu politiku?

© SputnikOd četvrtka do četvrtka
Od četvrtka do četvrtka - Sputnik Srbija
Pratite nas
Saznali smo ciljeve nove Vlade Srbije, na Ist riveru je održana mučna sednica o Kosovu i Metohiji ali ništa manje mučne nisu ni poruke koje je Džo Bajden uputio na račun Kosmeta i BiH. Pored svih ovih, za našeg gosta prof. Vladimira Vuletića svakako jeste i tema zašto je odlazeći crnogorski režim u panici zbog popisa najavljenog za narednu godinu.

Njega smo u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka“ pitali kako ocenjuje ideju da mandat vlade i Narodne skupštine bude oročen na godinu i po dana? Ivica Dačić više neće biti šef diplomatije, šta to znači za spoljnu politiku Srbije? Da li ima kraja provokacijama prištinskih zvaničnika – Meliza Haradinaj Stubla pojavila se na video-sednici UN ispred panoa na kome je pisalo „Republika Kosovo“ i sa zastavom takozvanog Kosova? Šta možemo da očekujemo od  američkog demokratskog kandidata Džoa Bajdena kada je već u predizbornoj kampanji plasirao dva vizionarska dokumenta – jedan o Kosmetu, a drugi o  Bosni i Hercegovini? Zašto je odlazeći crnogorski režim u panici zbog popisa koji je najavljen za narednu godinu?

Emisiju „Od četvrtka do četvrtka” slušajte na talasima radija Studio B u 21 čas i gledajte na našem jutjub kanalu Sputnjik Srbija. Urednik i voditelj je Nataša Milosavljević.

Od četvrtka do četvrtka: Vladimir Vuletić
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala