Inovacija srpskog košarkaškog stručnjaka koja će biti dostupna svima

Pratite nas
Koliko god su naši sportisti izvanredni u mnogim disciplinama, gotovo se svi možemo složiti da je Srbija zemlja košarke. Domaći razvojni timovi postali su izuzetno cenjeni zahvaljujući velikom uspehu u kreiranju svetskih košarkaških zvezda u najboljim ligama. Treneri imaju ključnu ulogu u procesu formiranja i potreba igrača.

Bojan Ljubojević bio je na poziciji asistenta prvog trenera kluba “Mega Bemaks” kada se odlučio da napravi aplikaciju “Ball Skiller” koja će biti dostupna košarkašima širom sveta. Vežbanje šuta i analitika koja ukazuje na greške nakon treninga ključni su za napredak svakog igrača i sagledavanje grešaka na treningu.

Koji “tajni sastojak” domaći treneri primenjuju da bi napravili svetski poznate zvezde? Da li će era ostavljanja “srca na terenu” i dalje biti sinonim za uspeh na utakmici ili će tehnologija preovladati i u sportu? Kako izgleda aplikacija koju je osmislio srpski trener uz pomoć stručnjaka za izmenjenu realnost i na koji način pomaže igračima da usavrše svoje performanse?

O temi inovacija u svetu sporta i novim tehnologijama u procesu treniga u emisiji „Tehnogram“ govori Bojan Ljubojević, direktor firme “Basketball Science 3D”

Tehnogram: Bojan Ljubojević
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala