Podoficir Vojske Crne Gore koji je zbog litija bio udaljen iz službe, vraćen na posao

© AP Photo / Darko VojinovicVojska Crne Gore
Vojska Crne Gore - Sputnik Srbija
Pratite nas
Darko Mrvaljević, podoficir Vojske Crne Gore koji je zbog učešća na litijama za odbranu svetinja u Crnoj Gori bio udaljen iz službe, vraćen je na posao. To je na Fejsbuku saopštila njegova supruga Ana Mrvaljević, uz poruku da je ovo „još jedna pobjeda Božje pravde“.

„Moj suprug Darko, podoficir VCG, vraćen je na posao. Komisija za žalbe Vlade Crne Gore je usvojila žalbu na rešenje načelnika Generalštaba Vojske CG, o udaljenju sa dužnosti u VCG, zbog učešća na litijama naše svete pravoslavne Crkve“, napisala je Mrvaljevićeva.

Ona je dodala da je od 2. marta kada je njen suprig udaljen sa dužnosti, načelnik Generalštaba Vojske CG donio tri rešenja, na koje su uložene žalbe koje su usvojene, te da su prve dvije žalbe u roku od dvadesetak dana od usvajanja dostavljene na kućnu adresu, dok je poslednja usvojena prije izbora, ali dostavljena poslije mjesec i po - ne na kućnu adresu, već u jedinicu gdje radi.

„Hvala Gospodu! Hvala svim našim bližnjima (znanim i neznanim) koji su nam pružili razne vrste pomoći - materijalne i one najbitnije - ljudske! Bog vam dobrim vraćao! Ištite najprije Carstvo Božije, sve ostalo će vam se pridodati!", poručila je Ana Mrvaljević.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala