Melanija Tramp se ne oseća dobro zbog korone

© Sputnik / Alekseй Nikolьskiй / Uđi u bazu fotografijaDonald Tramp i Melanija Tramp
Donald Tramp i Melanija Tramp - Sputnik Srbija
Pratite nas
Melanija Tramp otkazala je svoj prvi nastup u poslednjih nekoliko meseci u predsedničkoj kampanji svog supruga, predsednika SAD Donalda Trampa, jer se ne oseća dobro, budući da se oporavlja od zaraze virusom korona.

Prva dama trebalo je da se večeras pridruži skupu predsednika Trampa u Pensilvaniji, ali je odlučila da ne ide, objavili su američki mediji, prenosi Tanjug.

„Gospođa Tramp i dalje se svakog dana oseća sve bolje nakon oporavka od kovida-19, ali zbog dugotrajnog kašlja i iz predostrožnosti, danas neće putovati“, rekla je Stefani Grišam, šefica kabineta Melanije Tramp.

Melanija Tramp je prošle nedelje rekla da su se njeni simptomi „pojavili odjednom i izgledali kao tobogan“. Ona je navela da imala bolove u telu, kašalj, glavobolju i osećala ekstreman umor.

Prva dama Amerike nije se pojavljivala u javnosti od prve predsedničke debate Trampa i njegovog protivkandidata Džoa Bajdena koja je održana 29. septembra.

Američki predsednik i njegova supruga samo nekoliko dana kasnije, 2. oktobra, objavili su da su pozitivni na virus korona. Kasnije je saopšteno i da je njihov sin Baron takođe pozitivan.

Melanija Tramp se od zaraze oporavljala u Beloj kući, dok je Donald Tramp proveo nekoliko dana i u bolnici.

Pročitajte još:

 

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala