Beogradska policija na nogama: Akcija „Vihor“ posle pucnjave u „Ušću“

© AFP 2023 / ANDREJ ISAKOVICPolicija
Policija - Sputnik Srbija
Pratite nas
Aleksandar Šarac (35), upucan kod Ušća oko 16 časova, živ je i trenutno mu rade dijagnostiku u Urgentnom centru, prenose Novosti. Policija je blokirala tržni centar, kao i veći deo Novog Beograda, gde pretresaju svaki sumnjivi automobil.

Aleksandar Šarac (35) upucan je na parkingu Tržnog centra „Ušće“ na Novom Beogradu. Kada se približavao vozilu, napadač je zapucao na njega.

Napadač je na sebi imao crvenu jaknu, kačket i hiruršku masku.

Kako su za portal Nova.rs ispričali svedoci, policija je upala u centar i odmah ga zatvorila zbog sumnje da je napadač pobegao u neku od prodavnica.

Policija je upala u zgradu i opkolila je, a građanima koji su se zatekli u kupovini nije omogućeno da napuste tržni centar. U toku je uviđaj i intenzivna pretraga terena u okolini tržnog centra, a policija je blokirala tržni centar i obavlja pretrese.

Na snazi je policijska akcija „Vihor“ u potrazi za izvršiocem, a Novi Beograd je praktično blokiran.

Aleksandar Šarac već je bio na meti profesionalnog ubice kada je 5. januara 2019. došlo do pucnjave na Banovom brdu kada je greškom ubijen Nebojša Marković, njegov zet. Tog dana Aleksandar je trebalo da krene na trening kao što to obično čini u to vreme, međutim ubica ga je zamenio sa zetom Nebojšom.

Kasnije se saznalo da je Aleksandru za petama bio profesionalni ubica Čaba Der, odgovoran za više ubistava širom sveta. Der se nalazi u zatvoru u Mađarskoj.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala