Ohrabrujući izveštaj o zdravstvenom stanju mitropolita Amfilohija

© Sputnik / Aleksandar MilačićMitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije Radović
Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije Radović - Sputnik Srbija
Pratite nas
Izveštaj o zdravstvenom stanju mitropolita Amfilohija je ohrabrujući jer parametri zapaljenja izazvanih korona virusom su i danas zadržali trend blagog pada, vest je iz Kliničkog centra Crne Gore, saopštava Mitropolija crnogorsko-primorska.

Svi vitalni paremitri su i danas dobri, pa je ocena lekarskog tima da oporavak mitropolita Amfilohija teče po planu, napominjući da je priroda bolesti takva da treba biti oprezan i uzdržan od bilo kakvih nagađanja i predviđanja.

„Mitropolit se oseća dobro, duhovno je jak i krepak što umnogome olakšava proces lečenja. Pod stalnim je lekarskim nadzorom koji sprovodi kompletan terapijski postupak. Nadajući se dobrim vestima i narednih dana nastavićemo sa redovnim informisanjem javnosti o toku oporavka visokopreosvećenog mitropolita Amfilohija, zahvaljujući svima na brizi, ljubavi i molitvama koje dolaze iz svih krajeva, a danas je stigla čak iz parohija daleke Južne i Centralne Amerike, gde su vernici iz Argentine, Brazila, Čilea, Kolumbije, Ekvadora zajedno sa svojim vladikom Kirilo poslali pozdrave i molitvene želje za brz oporavak njihovog i našeg duhovnog oca i učitelja“, navodi se u saopštenju.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala