Doktorka koja je prebegla iz Kine u Ameriku iznela nove dokaze: Korona je oružje

CC0 / Piksabej / Virus korona – ilustracija
Virus korona – ilustracija - Sputnik Srbija
Pratite nas
Javnosti je teško da prihvati da je SARS-KoV-2 bio-oružje zbog njegove relativno male smrtnosti, ali on zaista ispunjava kriterijume bio-oružja, zaključak je naučnog rada Li Meng Jan, profesorke iz najreferentnije bio-laboratorije sa Univerziteta Hongkong, koja je od 28. aprila stanovnik SAD.

Kako navodi, virus je značajno virulentan i može prouzrokovati velike žrtve. Veoma je zarazan i prenosi se lako, često respiratornim putem u obliku aerosola... Relativno je otporan na promene u životnoj sredini, može da izdrži transport i sposoban je za ciljano ispuštanje.

Na više od 50 strana profesorka Jan, i njeno troje kolega iz Kine tvrde da je virus SARS-KoV-2 nastao radom u nekoliko svetskih laboratorija, od kojih su one u Kini pod kontrolom tamošnje vojske, prenose „Novosti“.

© Foto : YouTube/Loose Women / printscreenLi Meng Jan
Doktorka koja je prebegla iz Kine u Ameriku iznela nove dokaze: Korona je oružje - Sputnik Srbija
Li Meng Jan

Kao jednog od glavnih autora frankenštajn-virusa označava dr Zengli Ši, u zapadnim medijima poznatu kao „Betvumen“ (žena šišmiš), koja od 2012. eksperimentiše sa slepim miševima. Profesorka izbegla 28. aprila iz Hongkonga i njene kolege još tvrde da je virus „RaTG13“ za koji su u Vuhanu „Betvumen“ i njene kolege rekli da su ga dobili u fecesu slepih miševa 2013. godine (a koji je 96 odsto identičan SARS-KoV-2), prevara koja je u svetsku GenBank-u uneta posle falsifikata urađenog na računarima.

Rad profesorke Li Meng Jan objavljen je 8. oktobra na Istraživačkom kovid-portalu „Zenodo“: „SARS-KoV-2 kao ne neograničeno biološko oružje“ tek počinje da trese svetsku „medicinsku naučnu zajednicu“.

Velika deklaracija za normalizovanje života u korona-krizi

Ovo je drugi rad sa istim zaključcima u sedam dana, a prvu studiju objavila je u Americi naučnoistraživačka grupa „Drastik“ na čelu sa dr Lavren Selinom, u čijem portfoliju stoji da ima 29 godina staža u medicinskim istraživanjima i da je veteran ratova u Avganistanu i Iraku.

Grupa „Drastik“ sastavila je listu od 36 tačaka kako bi potkrepila tvrdnju da bi virus SARS-KoV-2 mogao poteći iz programa razvoja vakcina i traže od Trampove administracije da se ne „oslanja na međunarodnu naučnu elitu i medije koji imaju finansijske interese, već da imenuje nezavisnu i objektivnu radnu grupu koja će utvrditi pravo poreklo ovog virusa korona“.

Naučnici iz „Drastika“ su angažovani od Građanske komisije za nacionalnu bezbednost SAD. Sve ovo se događa nakon što je predsednik SAD u ponedeljak izašao iz bolnice i skidajući masku pozvao sunarodnike da nastave sa normalnim životom. Sinhrono, u gradu Baringtonu u Masačusetsu (državi medicine) počela je da se potpisuje Velika deklaracija za normalizovanje života u korona-krizi.

Dosad je potpise stavilo više od 4.700 naučnika i preko 3.200 lekara, uz desetine hiljade građana. Deklaracija odražava reči predsednika Trampa, ranije ove nedelje, „da Amerikanci ne žive u strahu niti treba da dozvole da virus dominira njihovim svakodnevnim životom“!

Traži se prelazak na medicinske mere koje podrazumevaju zaštitu starih i rizičnih grupa jer „kovid 19 ne zaslužuje da bude jedina briga čovečanstva“. Ukazuje se da su sve druge teške bolesti zbog kovida 19 van kontrole i da uzimaju danak više nego virus. Tvrdi se da deca i studenti uz pojačane mere higijene mogu bezbedno u učionice, a zdravi do 65 godina relativno bezbedno na posao, stadione, koncerte. Što se pre stekne „imunitet stada“ i život će se brže vratiti u društvo, što se upravo događa u Švedskoj, Danskoj...

U Americi dočekana kao „kineski Snouden“

Inače, profesorka Li Meng Jan u Americi je dočekana kao „kineski Snouden“ koji treba da svedoči o kineskoj odgovornosti za pojavu zaraze. U međuvremenu, sredinom septembra suspendovani su joj nalozi na društvenim mrežama u SAD nakon što je prvi put govorila o bioterorizmu na Foks njuzu. Uhapšena joj je majka prošle nedelje u Kini, a najnoviji rad neće joj doneti „popularnost“ u Svetskoj zdravstvenoj organizaciji. Ona je, naime, ranije tvrdila da je lično obavestila svog šefa, prvog čoveka najprestižnije bio-laboratorije na svetu (inače eksperta SZO) na istraživanje kolega i nje da je virus plod kineskih laboratorija. Prema njenim rečima, šef joj je savetovao da ćuti zarad svoje bezbednosti i zato se odlučila za bekstvo u SAD.

Prema izveštaju Li Meng Jan, „okrivljeni“ virus RaTG13 ima „više nenormalnih karakteristika“. Na početku se tvrdilo da je izolovan iz fekalnog uzoraka - ali ipak samo 1,7 odsto očitavanja sirovog sekvenciranja je bakterijsko, dok su uzorci fekalnih briseva obično 70-90 odsto bakterijski. Drugo, genomska sekvenca za RaTG13 sadrži segmente porekla koji nisu od slepih miševa, već od lisice, leteće lisice, veverice i drugih životinja.

Dokazi ovde jasno ukazuju da su svi novi virusi iz porodice korona, koje su nedavno objavile laboratorije pod kontrolom SZO, prevara i ne postoje u prirodi...

Nemoguće je da aminokiselinska sekvenca proteina E ostane nepromenjena kada je virus navodno više puta prešao barijeru vrsta (između različitih vrsta slepih miševa, od slepih miševa do pangolina i od pangolina do čoveka), tvrdi se u radu profesorke.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala