„Tu smo u svakom trenutku"! Vučić poslao specijalnu poruku mitropolitu Amfilohiju

© Foto : Instagram/budućnost srbijeAleksandar Vučić
Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poželeo je mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju brz i uspešan oporavak i ozdravljenje. To je mitropolitu u telefonskom razgovoru saopštio ambasador Republike Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović.

Kako je saopšteno iz Ambasade Srbije, Božović je iskazao spremnost Republike Srbije da u svakom trenutku pomogne na bilo koji način, ako za to bude potrebe, javlja RTCG.

„Mitropolit Amfilohije se srdačno zahvalio predsedniku Vučiću na brizi i pažnji i preneo blagoslov i molitve svom srpskom narodu koji je uz njega i u ovim teškim izazovima“, navodi se u saopštenju srpske Ambasade.

Ambasador Božović je, kako je saopšteno, u stalnom kontaktu sa rukovodstvom i lekarima KCCG, kojim se zahvalio na brizi, pažnji i ljubavi sa kojom postupaju u lečenju mitropolita i svih drugih obolelih od korone.

„Takođe, smo u kontaktu sa Mitropolijom crnogorsko-primorskom koja zajedno sa lekarskim timom prati stanje zdravlja mitropolita i o tome objektivno i pravovremeno obaveštava javnost koja je zainteresovana ne samo u Crnoj Gori, već i u Republici Srbiji i Republici Srpskoj kao i celom regionu", zaključuje se u saopštenju Ambasade Srbije.

Pročitajte još: 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala