Otkrivena velika prevara — „akter“ je Novak Đoković

© AP Photo / Seth WenigNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija
Pratite nas
Novak Đoković se ovih dana nalazi na meti prevaranata koji na društvenim mrežama koriste njegovo ime, lažiraju njegove intervjue i na taj način manipulacijom otimaju novac od naivnih ljudi na društvenim mrežama, koji misle da im se obraća lično najbolji teniser sveta.

Tim povodom reagovao je i advokat Goran Draganić, pravni zastupnik Novaka Đokovića, koji je u svoje ime dostavio saopštenje svim novinskim redakcijama zbog prevare koja ovih dana kruži društvenim mrežama.

„Obaveštavam javnost da su poslednjih dana društvene mreže i mediji, ponovo preplavljeni novim lažnim intervjuima i lažnim izjavama Novaka Đokovića u vezi navodnih poslovanja sa kriptovalutama. Radi se o najozbiljnijim prevarnim radnjama, u ovom trenutku nepoznatih učinilaca“, navodi se u sapštenju Draganića, prenosi Telegraf.

U saopštenju se navodi da je podneta krivična prijava povodom ovog slučaja.

„Podneli smo krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu-Posebno odeljenje za visokotehnološki kriminal. Očekujemo najhitniju reakciju nadležnih organa u pronalaženju učinilaca ovih prevarnih radnji“, zaključuje se u saopštenju.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala