„Putin poslao muvu“: Detalj o kome bruje mreže, Amerikanci opet optužuju Ruse /video, foto/

Pratite nas
Izjave potpredsedničkih kandidata Majka Pensa i Kamale Haris tokom predizborne debate u SAD pale su u senku zbog vrlo uobičajenog poteza jedne nesmotrene i neuviđavne leteće „napasti“.

Skoro dva minuta na glavi republikanskog kandidata za potpredsednika SAD Majka Pensa sedela je obična muva koja je pobrala svu slavu političarima i postala zvezda društvenih mreža.

Dok su potpredsednički kandidati debatovali o pandemiji virusa korona, vakcinama, desničarima, porezu i još mnogo čemu, svi su gledali u muvu i ubrzo je na Tviteru proglasili pobednikom debate i trenutkom koji će jedini biti zapamćen.

Muva je na društvenim mrežama odmah osumnjičena da potiče iz Rusije. Jedni su je u šali proglasili ruskim dronom, dok su drugi konstatovali da „mora da ju je poslao sam Putin“.

Ima i onih koji tvrde da je leteći insekt u stvari Špijun-muva koju kontroliše „duboka država“ sa ciljem da Pensov izgled učini blesavim.

Ubrzo je otvoren i Tviter nalog „Pensova muva“ na kojem piše da ju je poslao Džordž Soroš.

​Protivkandidat aktuelnog američkog predsednika Džo Bajden, iz redova Demokarata, podelio je fotografiju sa mlatilicom za muve koja je pridobila ogromnu pažnju korisnika društvenih mreža, dok republikanski političari nisu komentarisali na društvenim mrežama muvin performans.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala