Ko hoće da vrati Bosnu i Hercegovinu u 1992?

© SputnikOd četvrtka do četvrtka
Od četvrtka do četvrtka - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predajom mandata Zdravku Krivokapiću, Crna Gora je na korak od dobijanja nove Vlade dok problemi u Bosni i Hercegovini tek počinju i to zbog jednog predizbornog spota. Tema emisije „Od četvrtka do četvrtka“ bili su i predsednički izbori u Americi ali i predlog rezolucije koja se priseća Dejtonskog sporazuma.

O svemu ovome za Sputnjik je govorio prof. dr Nenad Kecmanović. Pitali smo ga zašto je predsednik Crne Gore Milo Đukanović, s obzirom na to da je  u skladu sa ustavnim ovlašćenjima mogao da pravi drugu kombinatoriku, izabrao baš ovaj dan da uputi predsedniku Skupštine predlog da Zdravko Krivokapić bude mandatar za sastav nove Vlade.  Da li će lideri sve tri liste uspeti da postignu konsenzus o raspodeli ključnih državnih resora? Da li će odluka Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine da poništi overu političke stranke Ujedinjena Srpska na lokalnim izborima zbog njihovog video-spota uticati na ceo izborni proces u toj zemlji? Šta je cilj predložene rezolucije u Kongresu o prisećanju dejtonskog sporazuma? Kakve je sve benefite izvukao Donald Tramp, a koje SAD od njegove zaraze kovidom?

Emisiju „Od četvrtka do četvrtka” slušajte na talasima radija Studio B u 21 čas i gledajte na našem jutjub kanalu Sputnjik Srbija. Urednik i voditelj je Nataša Milosavljević.

Od četvrtka do četvrtka Nenad Kecmanović

 

 

 

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala