Ćerka portparola Kremlja se sprema da osvoji svet /video/

© Sputnik / Maksim BogodvidRuska klizačica Tatjana Navka
Ruska klizačica Tatjana Navka - Sputnik Srbija
Pratite nas
Naslednica Tatjane Navke odlučila je da krene stopama majke - olimpijske šampionke. Šestogodišnja devojčica, inače ćerka portparola Kremlja Dmitrija Peskova, aktivno se bavi umetničkim klizanjem i već osvaja nagrade na dečijim takmičenjima.

Naslednica Tatjane Navke je odlučila da krene stopama majke olimpijske šampionke. Šestogodišnja devojčica se aktivno bavi umetničkim klizanjem i već osvaja nagrade na dečijim takmičenjima.

Olimpijska šampionka je priznala da bi volela da njena ćerka u budućnosti postane šampion. Ali u isto vreme, Navka je dodala da nije važno šta će njena naslednica izabrati, najvažnije je da bude srećna.

„Objavljujem dugo očekivani video, kao što sam i obećala. Nazivam ga „Put buduće šampionke. Početak!" Mi možemo samo da pretpostavimo, a život će pokazati“, smatra Tatjana.

Objava koju deli Tatiana Navka (@tatiana_navka) dana

Ponosna majka priznaje da tokom nastupa šestogodišnje Nađe nije mogla da zadrži suze, dodajući na kraju posta hešteg #яblokootяbloni „Jabuka ne pada daleko od drveta“.

Pratioci na Instagramu su primetili da ćerka Tatjane Navke i Dmitrija Peskova ima sjajnu budućnost.

„Talenat! Kakvi graciozni pokreti! Bravo Nađa! Biće olimpijska šampionka! Srećno! Ima energiju lidera i pobednika! Emocija se vidi u svakom pokretu ruke! ", napisali su pratioci.

Ranije su se u medijima pojavile informacije da je Tatjana Navka u poslednjim mesecima trudnoće. Poklonici su odmah počeli da čestitaju klizačici. Posle dužeg ćutanja, šampionka je prokomentarisala glasine o rođenju trećeg deteta.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala