Kompanija svakom od 4.000 zaposlenih poklonila automobil /video/

© Foto : Printscreeen/Youtube/China liveAutomobili na poklon zaposlenima kineske kompanije
Automobili na poklon zaposlenima kineske kompanije - Sputnik Srbija
Pratite nas
Kineska kompanija za proizvodnju čelika „Đijangsi“ nagradila je svih svojih 4.116 zaposlenih novim automobilima zbog prekoračenja ciljeva dobiti petu godinu zaredom.

Kompanija za proizvodnju gvožđa i čelika „Đijangsi“ organizovala je 1. oktobra događaj kojim je proslavila svoj uspeh i nagradila zaposlene za doprinos godišnjem rastu.

Ta kompanija poslednjih je pet godina beležila sve veću dobit, a uprava je htela da učini nešto posebno kako bi zahvalila zaposlenima, pa su odlučili da svakome od njih poklone automobil

Tokom nekoliko nedelja uoči kineskog Dana državnosti u serijama je podeljeno ukupno 4.116 vozila, od toga 2.933 modela „ford teritori“ i 1.183 „folksvagen magotana“.

Prema kineskom sajtu „Sohu“, vrednost vozila iznosi oko 500 miliona juana, odnosno 74 miliona dolara.

Kompanija „Đijangsi“ najavila je da će platiti i registraciju, petogodišnje auto-osiguranje, kao i porez na vozila, prenosi hrvatski portal Indeks.

Kao promotivni materijal za događaj kompanija je dronom snimila nekoliko stotina novih automobila postavljenih oko velike pozornice za proslavu.

Video-snimak je postao viralan na kineskim društvenim mrežama, dok je kompanija dobila brojne pohvale zbog podele profita sa svojim radnicima.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala