Fantastični kadrovi ruskih padobranaca: Iznenadili uslovnog protivnika iz helikoptera Mi-8 /video/

© Sputnik / Vitaliй Anьkov / Uđi u bazu fotografijaPadobranci 83. ruske gardijske desantne jurišne brigade tokom skokova u Primorju
Padobranci 83. ruske gardijske desantne jurišne brigade tokom skokova u Primorju - Sputnik Srbija
Pratite nas
Gardijska tenkovska armija Zapadnog vojnog okruga (ZVO) održala je vežbe u Novgorodskoj oblasti na dan Kopnenih snaga koje obeležavaju 470. godina od formiranja.

Na poligonu Mulino su tenkovske jedinice, artiljerija i izviđačke jedinice izvele preko dve hiljade vojnih zadataka kako bi uništile uslovnog protivnika.

Tenkovske i motorizovane jedinice, pod okriljem jurišnih helikoptera Mi-24 „Krokodil“, samohodni artiljerijski sistem „Msta-S“, višecevni raketni sistemi „Grad“ i „Uragan“, kao i minobacači, zauzeli su front u naznačenom području i uništili protivnika.

Tokom glavne faze, izviđači izviđači su padobranimam skočili u pozadinu uslovnog protivnika iz helikoptera Mi-8 na padobranskim sistemima D-10.

Ukupno je u vežbama bilo uključeno preko 3,5 hiljada vojnika i oko 700 jedinica naoružanja, vojne i specijalne tehnike. Vežbe se održavaju pod vođstvom general-pukovnika Sergeja Kiselja, komandanta Gardijske tenkovske armije ZVO.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala