Dačićeva poruka u finišu sastavljanja nove vlade

© Tanjug / PREDSEDNISTVO SRBIJEIvica Dačić i Aleksandar Vučić
Ivica Dačić i Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Lider SPS-a Ivica Dačić izjavio je danas da je spreman za nastavak saradnje sa Srpskom naprednom strankom i Aleksandrom Vučićem.

Dačić je rekao kako je ponosan na ono što je u poslednjih osam godina urađeno zajedno sa SNS i u saradnji sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, prenosi Tanjug.

„Mi smo ponosni na sve što smo zajedno uradili za osam godina naše koalicije za državu Srbiju u celini“, rekao je Dačić na otvaranju područnog odeljenja Osnovne škole „Boško Đuričić“ u selu Vinorača kod Jagodine.

„Ojačali smo naše spoljno-političke pozicije, ojačali smo našu poziciju u regionu“, precizirao je Dačić, koji je prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova.

On je ocenio da je Srbija danas faktor mira i stabilnosti i siguran je da će tako biti ubuduće.

„U tom smislu mi smo spremni za nastavak saradnje koja je u interesu Srbije i u narednom periodu, suočeni sa svim izazovim koji nas čekaju, na državnom, ekonomskom, nacionalnom i svakom drugom planu“, rekao je Dačić.

„Važna je politička stbilnost u Srbiji, a mi smo državotvorni i deo onih snaga koje će pre svega imati u vidu interes države Srbije“, zaključio je Dačić.

Pročitajte još:

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala