Otkriveni neviđeni snimci sastanka Majkla Džeksona sa Robertom Mugabeom

© AP Photo / Jeff WidernerMajkl Džekson
Majkl Džekson - Sputnik Srbija
Pratite nas
Legendarni pevač Majkl Džekson svojevremeno je navodno posetio Zimbabve kako bi razgovarao o ulaganju u hotel koji, međutim, „nikada nije izgrađen“.

Sada se pojavio „bizarni“ video-snimak posete Majkla Džeksona Zimbabveu davne 1998. godine, na kom su on i Robert Mugabe, koji je tada bio predsednik zemlje, prenosi San.

Prema pisanju Sana, video-snimak je snimljen u "Stejt Hausu" u glavnom gradu Harareu, obelodanio je bivši pripadnik državne bezbednosti Zimbabvea. Razlog zbog kog su se Džekson i Mugabe sastali bio je razgovor o Džeksonovim izgledima za izgradnju hotela na Viktorijinim vodopadima.

„Želeli bi da vide da li se Zimbabve, a posebno Viktorijini vodopadi, kvalifikuju za hotel“, kaže Mugabe. "Oni žele da osnuju čitav lanac hotela širom sveta, pretpostavljam da je to lanac Majkla Džeksona. Takođe kažu da su podigli Las Vegas i žele da vide da li mogu da podignu i Viktorijine vodopade."

San dodaje da predsednik Zimbabvea gomila pohvale na račun pevača, rekavši da je „Majkl Džekson omiljen kod sve dece“ i da „moj dečak peva Majkla Džeksona“.

„Svaki mladi dečak želi da bude poput Majkla Džeksona. Ako nam to može dovesti njegove hotele i kapital bili bismo zahvalni, izuzetno zahvalni na tome", rekao je Mugabe.

Džekson je, kako se navodi u tekstu, stigao u Zimbabve „sa delegacijom američke kompanije "Junajted Pacifik Holdings Grup", u kojoj je imao finansijski interes“, kao i da je odbio da „razgovara sa medijima na putovanju“.

„Video je snimljen na staroj traci i nikada nije pušten medijima“, rekao je izvor koji je obelodanio snimak", navodi list. „Majkl Džekson je tokom putovanja odbio da razgovara sa novinarima, pa događaj nije bio najavljen. Hotel nikada nije izgrađen, pa snimci nikada nisu objavljeni “, zaključuje San.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala