Dečak podelio sa Putinom svoje snove: Pomozite mi da se vratim porodici

© Sputnik / Alekseй Nikolьskiй / Uđi u bazu fotografijaRuski predsednik Vladimir Putin fotografisao se s prvim posetiocima zabavnog parka „Ostrvo mašte" u Moskvi
Ruski predsednik Vladimir Putin fotografisao se s prvim posetiocima zabavnog parka „Ostrvo mašte u Moskvi - Sputnik Srbija
Pratite nas
Dečak, koji je pre nekoliko godina ostao siroče, obratio se ruskom predsedniku Vladimiru Putinu na otvaranju tematskog parka „Ostrvo mašte“ i zamolio ga da mu pomogne da se vrati porodici. Pored toga, on je sa predsednikom podelio i svoje snove, rekavši mu da želi da postane kaskader.

Dečak Miša iz jednog moskovskog sirotišta tada je postao jedan od prvih posetilaca tematskog zabavnog parka. 

Miša je priznao da voli da se bavi sportom, čita knjige i gleda filmove sa istorijskom tematikom, kao i da više voli istoriju i fizičko vaspitanje kada je reč o školskim predmetima.

„Voleo bih da postanem kaskader i da izvodim različite trikove, ili da se bavim parkurom. Trudim da budem u formi. Voleo bih da upoznam pravog kaskadera, da ga pitam kako je postigao takav uspeh, kako je trenirao i sa kim“,  rekao je Miša.

Dečakovi roditelji umrli su pre nekoliko godina, a njegova baka, koja ima preko 70 godina, brinula je o njemu. U oktobru prošle godine sud je lišio dečakovu baku dužnosti staratelja. Sada je dečakov kum izdejstvovao da Miša može da ga poseti tokom vikenda.

Istovremeno, Odeljenje za rad i socijalnu zaštitu istaklo je da u bliskoj budućnosti namerava da još jednom da kontaktira baku dečaka i predloži joj da započne sa prikupljanjem dokumenata za vraćanje starateljstva.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala