Jokić: Bili smo niko i ništa, a došli smo do finala Zapada /video/

© AP Photo / Mark J. TerrillNikola Jokić
Nikola Jokić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Nakon petog meča finala Zapada protiv Lejkersa, koji je označio i kraj fenomenalne sezone Denvera, prva zvezda Nagetsa Nikola Jokić rekao je da je ponosan sa svoj tim zbog svega što su uradili i što su od situacije gde su bili niko (u NBA ligi), postali neko, odnosno učesnici konferencijskog finala.

To je bio poslednji deo u razgovoru koji je Nikola vodio sa predstavnicima američkih medija nakon poraza od Lejkersa u petom meču finala Zapada – 117:107.

Upitan koliko je njegov tim ponosan što je sa dna došao do finala, i što u svom sastavu ima puno momaka koji su draftovani kao kasniji pikovi i u kasnijim rundama drafta, ili su ostali nedraftovani, Nikola je odgovorio:

„Možda zbog toga i nismo odustajali. Nismo odustali ni protiv Jute, ni protiv Klipersa. Zato što smo mi niko i ništa. Mi smo neko ko je puno radio da bude ovde. Neki od nas igraju svoju tek prvu ili drugu sezonu. A kada igrate u finalu Zapada to je veoma velika stvar“, rekao je Jokić.

On je naglasio da je odlika tima bila i da će biti u narednim godinama ista – igraj i ne odustaj.

Jokić je pohvalio svog saigrača Džamala Marija.

„On je neverovatan. Bio je naš lider u ovom plej-ofu. On je borac, takmičar, fantastičan šuter. Igrao je sjajno“, rekao je Nikola pred odlazak na zasluženi odmor, prenosi RTS.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala