Zašto se Milo Đukanović nije pojavio na konstitutivnoj sednici?

Pratite nas
Crna Gora je izabrala predsednika parlamenta i predložen je mandatar, odloženi su pregovori Beograda i Prišine ali je te gradove posetila američka ekonomska delegacija. Svedoci smo prvog hapšenja po nalogu Specijalnog tužilaštva na Kosmetu, a Vladimir Putin je predložen za Nobelovu nagradu za mir. Sve te teme komentariše novinar Đuro Bilbija.

Urednika portala „Fakti” u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka“ pitali smo zašto se Milo Đukanović nije pojavio na konstitutivnoj sednici? Da li je podrška manjina Aleksi Bečiću znak da bi mogle da budu deo vladajuće koalicije? Kako komentariše paradoks što se i nakon promene vlasti u Crnoj Gori nisu poboljšali odnosi sa Beogradom? 

Da li će moguće otkazivanje sastanka predstavnika Beograda i Prištine biti minus za EU? Da li je Amerika namerno izabrala ekonomiju kao put za povratak na Balkan, a da je namerno ostavila Evropskoj uniji da se „peče“ dok rešava političko pitanje Prištine i Beograda? Da li će se i šta promeniti hapšenjem bivšeg šefa obaveštajnog odeljenja Kosovskog zaštitnog korpusa Saliha Mustafe? Da li će Nobelov komitet biti na mukama s obzirom na činjenicu da su za Nobelovu nagradu za mir 2021. predloženi i Vladimir Putin i Donald Tramp?

Emisiju „Od četvrtka do četvrtka” slušajte na talasima radija Studio B u 21 čas i gledajte na našem jutjub kanalu Sputnjik Srbija. Urednik i voditelj je Nataša Milosavljević.

Od četvrtka do četvrtka: Đuro Bilbija

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala