Dan raspleta u Crnoj Gori /video/

Svet sa Sputnjikom
Svet sa Sputnjikom - Sputnik Srbija
Pratite nas
Nakon parlamentarnih izbora na kojima je posle tri decenije vladajuća Demokratska partija socijalista izgubila većinu u Parlamentu, u Podgorici je održana konstitutivna sednica novog saziva Skupštine Crne Gore ali je i postignut dogovor oko najvažnijih državnih funkcija.

Sa kojim izazovima će se nova crnogorska vlast prvo suočiti? Može li ekonomska situacija da bude bolja za samo nekoliko meseci? Lider
koalicije „Za budućnost Crne Gore“ Zdravko Krivokapić je obećao da neće biti revanšizma, a da li to isključuje lustraciju i kako je
sprovesti? Kolika je uloga mitropolita Amfilohija u političkom životu Crne Gore? Da li je običnom građaninu Crne Gore danas bitnija „pravda” među liderima nove vladajuće koalicije ili da li će imati sutra sa čime da kupi osnovne životne namirnice?

Ovo su samo neka od pitanja za goste emisije "Svet sa Sputnjikom", političkog analitičara Aleksandra Pavića i Dušana Prorokovića sa Fakulteta za diplomatiju i bezbednost. Iz Podgorice će nam najnovije vesti preneti dopisnik Sputnjika Nebojša Popović.

Emisiju uređuje i vodi Nataša Milosavljević.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala