Trampovo najjače oružje - ofanziva diplomatskih sporazuma u Beloj kući

Pratite nas
Razgovori eksperata u Briselu, ofanziva diplomatskih sporazuma u Beloj kući, nominacija za Nobelovu nagradu za mir predstavnika administracija Beograda, Prištine i Vašingtona, formiranje nove vlasti u Crnoj Gori su teme o kojima u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka“ govori Borislav Lalić, novinar i publicista.
Od četvrtka do četvrtka Borislav Lalić

Bura se još nije stišala nakon sastanka najvišeg državnog rukovodstva Srbije i takozvane države Kosovo u Beloj kući, a eksperti dve strane nisu mogli da se usaglase oko dnevnog reda u Briselu.

Zašto je ZSO i nakon sedam godina kamen spoticanja? Koliko je pregovaračka pozicija Srbije teška ako Avdulah Hoti kaže da bez uzajamnog priznanja sa Beogradom nema ekonomske normalizacije, najavljujući sledećih meseci nova priznanja jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova? Mogu li administracija SAD i vlasti u Beogradu i Prištini biti dobitnici Nobelove nagrade za mir? Da li su sporazumi koji se ovih dana potpisuju u Beloj kući deo Trampove predizborne kampanje? Koliko je značajna poseta Milorada Dodika Zagrebu? Kojim putem ide formiranje nove crnogorske vlasti – šta su prioriteti, a šta izazovi?

Emisiju „Od četvrtka do četvrtka” slušajte na talasima radija Studio B u 21 čas i gledajte na našem jutjub kanalu Sputnjik Srbija. Urednik i voditelj je Nataša Milosavljević.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala