Niko ne zna zašto je nesuđeni kandidat za predsednika SAD podelio fotografiju s Putinom na džudo meču

© AP Photo / Evan AgostiniKanje Vest
Kanje Vest - Sputnik Srbija
Pratite nas
Pop zvezda i muž najpoznatije rijaliti zvezde Kim Kardašijan, Kanje Vest, vratio na Tviter kako bi kritikovao muzičku industriju tvitom kojim je poslao prilično zbunjujuću poruku sa fotografijom ruskog predsednika Vladimira Putina u džudo zahvatu.

Američki pretendent na predsednika 2020. je, neobjašnjivo, podelio fotografiju ruskog predsednika Vladimira Putina na sparingu sa Musom Moguškovom, članom ruskog džudo tima, tokom treninga u letovališnom gradu Sočiju 2016. „Pravilo broj jedan, slušajte YE (što je njegov pseudonim na Tviteru)“, prateći je natpis na fotografiji.

Putin je nacionalni majstor sporta u džudou i sambu, ali niko još nije protumačio na šta je Vest mislio deleći ovu fotografiju.

Nekoliko fanova koji govore ruski jezik zbunjeno je tvitom.

Nekoliko obožavalaca je čak nagovestilo da bi ovo mogla da bude sledeća naslovnica albuma, verovatno za „Yeezus 2“, nastavak zapadnog albuma nagrađenog gremijem 2013.

Očekivalo se da će pop zvezda još u julu izdati album u čast svoje majke, ali to do sada nije ostvareno.

Četrdesettrogodišnji Vest drugim tvitom ciljao je na svoju izdavačku kuću „Univerzal mjuzik grup“ i svog izdavača „Soni/ATV Mjuzik pablišing“, između ostalog, dok je opisivao stanje muzičke industrije i tretman umetnika.

„Kada potpišete muzički ugovor, odričete se svojih prava. Bez gazda ne možete ništa uraditi sa sopstvenom muzikom. Neko drugi kontroliše gde se pušta i kada se pušta. Izvođači nemaju ništa sem slave, turneja i brenda“, navodi on.

Takođe tvrdi da neće „više da izbacuje muziku“ dok mu ne istekne ugovor sa „Sonijem“ i „Univerzalom“.

U međuvremenu, izgleda da je odustao od kandidature za Belu kuću , pošto je propustio rok da se registruje kao predsednički kandidat u brojnim državama, mada je uspešno registrovan u nekoliko, uključujući Kolorado, Kentaki, Luizijanu, Minesotu i Misisippi.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala