Snažna eksplozija u Zagrebu, ljudi mislili da je zemljotres

© Sputnik / Radoje PantovićPolicija i vatrogasci
Policija i vatrogasci  - Sputnik Srbija
Pratite nas
Snažna eksplozija odjeknula je jutros oko 4 sata u Novom Zagrebu, povređenih nema ali su oštećeni ugostiteljski objekat i deo stana u njegovoj blizini. Kako javljaju zagrebački mediji, zbog jake detonacije građani su mislili da je reč o zemljotresu.

Iz policije je za portal Indeks rečeno da je došlo do detonacije nepoznate eksplozivne naprave u blizini kafića u Ulici Božidara Magovca 109. Na teren su odmah izašli policija i vatrogasci, ali nije bilo potrebe za gašenjem vatre.

Prema nezvaničnim saznanjima, uzrok eksplozije nije plin, a do detonacije je došlo između ugostiteljskog objekta i zgrade.

Povređenih osoba nema, a istraga je u toku. Pet policijskih vozila okružilo je mesto eksplozije, a na terenu su i forenzičari koji pokušavaju da utvrde kako je i zbog čega došlo do eksplozije.

„Stravična eksplozija oko 4 sata ujutro odjeknula je naseljem Travno. Snažna detonacija nas je probudila, prepali smo se i izašli na ulicu. Nekoliko vozila policije i vatrogasni kamion su intervenirasi i bili na terenu“, izjavili su meštani. Pojedini stanovnica naselja u kojem je odjeknula eksplozija pomislili su da je reč o zemljotresu, navodi Indeks.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala