„Rosteh“: Autor Trampovog predizbornog plakata napravio grešku, ali - ima ukusa

© Sputnik / Aleksandr Vilьf / Uđi u bazu fotografijaRuski lovci MiG-29 „oterali“ norveške avione
Ruski lovci MiG-29 „oterali“ norveške avione - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ruska državna korporacija „Rosteh“ prokomentarisala je sliku ruskog aviona i automatskog oružja na predizbornom plakatu predsednika SAD Donalda Trampa, ocenivši da je autor, izgleda, bio pod izuzetnim utiskom kad je sebi dopustio takvu omašku. Kako kažu, nameravaju da autoru poklone katalog ruskih vojnih aviona.
„Očigledno je da je u pitanju greška, koju je prouzrokovala lepota ruskog oružja. Dizajner je verovatno bio toliko pod utiskom, da je zaboravio da proveri zemlju-proizvođača. Bez obzira na to, on svakako ima ukusa, nadamo se da neće biti strogo kažnjen“, saopštila je pres-služba državne korporacije.

On je rekao da će autor dobiti poklon od „Rosteha“.

„Sa svoje strane, želimo da poklonimo našem prekookeanskom kolegi knjigu o ruskoj lovačkoj avijaciji. To je lepo i veoma korisno izdanje. Čekamo njegovu adresu kako bismo je poslali“, dodala je korporacija.

Ranije je list „Politiko“ saopštio da je predizborni tim Donalda Trampa iskoristio u kampanji fotografiju na kojoj se vide ruski avioni i automatsko oružje.

​Podsetimo, u SAD je u toku predizborna kampanja za predsednika SAD. U njoj su glavni favoriti aktuelni predsednik Donald Tramp i kandidat Demokratske strane Džo Bajden.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala