Masimo samo jednom nastupa u Beogradu

© Sputnik / Dejan SimićMasimo Savić
Masimo Savić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Hrvatski pop pevač Masimo Savić održaće ipak samo jedan koncert u Beogradu – sutra na sceni kluba „Bitef art kafea“ na Kalemegdanu, iako je planirano da nastupi i naredno veče, saopštili su organizatori.

Koncertna agencija i organizacija lanca klubova „Bitef art kafe“ oglasila se zvaničnim saopštenjem na svojoj stranici na fejsbuku gde su obavestili javnost i svoju publiku da će muzičar imati jedan objedinjeni koncert, umesto dva, usled situacije sa kovidom 19, jer bi bilo veoma teško izvesti dva nastupa u nizu.

Ulaznice kupljene za oba datuma 16.09. i 17.09. važe za novi koncert, kao i rezervacije stolova.

„Zbog promenjive epidemiološke situacije u Hrvatskoj i neizvesne situacije po pitanju povratka benda i prelaska granice, izašli smo u susret molbi Masima i benda da planirana dva spojimo u jedan koncert u sredu 16. septembra“, između ostalog stoji u saopštenju Bitefa.

Prodaja karata je prekinuta na vreme i ograničili su broj osoba na 500, kako je i propisano od Vlade za događaje na otvorenom, a dodaju da su obezbedili i dodatni prostor na teniskim terenima pored kluba, kako bi mere za sprečavanje širenja kovida 19 bile u potpunosti poštovane.

Svi koji imaju ulaznice za četvrtak, a novi datum (sreda 16.9) im ne odgovara, uz kartu će moći da izvrše povrat novca od 17.9. do 30. septembra.

Masimo je tokom korone bio vredan i objavio najnoviji singl sa spotom „Mali krug velikih ljudi“, a u Beograd dolazi svake godine, pre svega na scenu Sava centra, koji uvek rasproda, kao i u dva kluba „Bitef art kafea“, na Kalemegdanu i na Paliluli, u zatvorenom prostoru.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala