Eksplozija na Novom Beogradu: Zapaljen džip, vozač podlegao povredama /video/

Pratite nas
Strahinja Stojanović koji je danas teško povređen u eksploziji džipa na Novom Beogradu preminuo je u Urgentnom centru, prenose beogradski mediji.

Stojanović je nakon eksplozije koja se dogodila oko 12 i 15 bio u kritičnom stanju. Reanimiran je na licu mesta, a mediji su preneli da su mu amputirane obe noge.

Milan Stanić, načelnik Policijske uprave za Grad Beograd, izjavio je da je u Ulici Omladinskih brigada u Novom Beogradu danas oko 12. 15 sati došlo je do eksplozije vozila u pokretu, pri čemu su povređene dve osobe.

„U pitanju je putničko motorno vozilo marke Be-Em-Ve. Na lice mesta su upućene policijske patrole. U toku je uviđaj. Policijski službenici na terenu preduzimaju sve mere i radnje u cilju pronalaska izvršioca ovog krivičnog dela“, naveo je Stanić u pisanoj izjavi.

 

Kako navode beogradski mediji, u nesreći je stradao S.S, a prema prvim informacijama u vozilu se nalazila i 45-godišnja Kolumbijka, koja je lakše povređena.

Sumnja se da je ovo novi pokušaj ubistva S.S, na koga je 11. avgusta u naselju Galenika, kako navodi Blic, već pokušan atentat, preneo je Tanjug.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala