Venčanje u suzama: Mlada koja umire od raka izrekla sudbonosno da /video/

© AFP 2023 / JAY DIRECTOBurme na rukama
Burme na rukama - Sputnik Srbija
Pratite nas
U poslednjim danima svog života teško bolesna 23-godišnja devojka iz Australije kojoj je rak zahvatio pluća, limfne čvorove i jetru izrekla je sudbonosno da svojoj ljubavi Džejsonu Haleu. Tokom vrlo emotivne svadbene svečanosti, suze niko nije mogao da zadrži.

Iako je mlada Ešli Simradžejč bila preslaba da bi sama hodala, u beloj venčanici pred oltar su je dovezli u kolicima.

Kako bi stigli da organizuju svadbu pre nego što bude kasno, uključili su se mnogi ljudi koji su ganuti tužnom pričom donirali svoja sredstva. Prikupljeno je čak 18.000 dolara, od čega je deo potrošen na troškove venčanja, a ostatak je namenjen plaćanju medicinske sestre koja je neguje. Ešli posle venčanja nije želela da se vrati u bolnicu.

Iako su joj doktori rekli da joj je ostalo tek nekoliko sati, devojka je nadmašila očekivanja. Ešli se još uvek bori tako žestoko i još prkosi onome što su joj rekli, naveo je za australijske medije njen otac.

„Jutros su nam ponovo rekli da se moramo pripremiti za najgore jer joj je preostalo još samo nekoliko sati što nas je sve uništilo, ali ona se malo oporavila i trenutno izgleda dobro“, kazao je otac, prenosi „Večernji list“.

Tužna sudbina zadesila je devojku nakon što joj rak nije dijagnostifikovan na vreme iako je bila na pregledu.

Doktor joj je rekao da kvrga na njenoj nozi ne predstavlja ništa ozbiljno i ako želi da je ukloni da mora da plati oko 2.500 dolara. Misleći da se radi o tek estetskom zahvatu, devojka nije operisala kvržicu.

Ona je potom prošle godine, otprilike godinu dana nakon prve posete doktoru, posetila drugog lekara zbog bolova, a on joj je hitno uradio biopsiju koja je pokazala da boluje od melanoma.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala