Obezbeđenje muzeja vratilo sa ulaza ženu zbog dekoltea /foto/

© Sputnik / Evgeniй Odinokov / Uđi u bazu fotografijaMisterija ženskih grudi...
Misterija ženskih grudi... - Sputnik Srbija
Pratite nas
Obezbeđenje muzeja Orsej u Parizu zabranilo je ulaz jednoj Francuskinji zbog dubokog dekoltea, sve dok ga nije pokrila.

U postu koji je objavila na Tviteru, žena je napisala da je obezbeđenje od nje zahtevalo da obuče jaknu, uprkos visokim letnjim temperaturama.

Ona je napisala da je dve žene iz obezbeđenja, koje su joj zabranile ulaz, upitala zašto to što ima duboki dekolte predstavlja problem, ali navodi da nije dobila nikakav odgovor i da su one insistirale na tome da su takva pravila.

Nakon što je pristala da obuče jaknu, ženi je omogućeno da uđe u muzej.

​Ona tvrdi da je u muzeju primetila da mnoge žene nose odeću koja takođe više otkriva, ali da su „sve bile mršave, sa veoma malim grudima“.

Muzej Orsej je na tviteru objavio post u kojem se izvinio ovoj ženi i naveo da pokušava da stupi u kontakt sa njom.

Ovo je poslednji u nizu incidenata u Francuskoj koji sugerišu da ova zemlja ne uspeva da uvek odbrani svoju reputaciju bastiona individualnih sloboda, naročito kada je reč o ženskom telu, prenosi Tanjug.

Prošlog meseca, ministar unutrašnjih poslova Francuske prekorio je policajce u jednom mediteranskom gradu, koji su od grupe žena koje su sunčale u toplesu zatražio da se pokriju, nakon žalbi jedne porodice.

Lanac supermarketa „Kazino“ je prošlog meseca uputio javno izvinjenje, nakon što su mediji preneli da je obezbeđenje zabranilo ulaz jednoj ženi zbog njenog topa, koji je, prema njihovim rečima, otkrivao previše.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala