Oglasio se Đoković: Izvinjavam se, biće ovo važna životna lekcija

© AP Photo / Seth WenigNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija
Pratite nas
Najbolji teniser sveta Novak Đoković izvinio se zbog incidenta sa sudijom na Ju-es openu i poručio da će diskvalifikacija sa turnira biti važna životna lekcija.
Novak Đoković kraj linijskog sudije koju je pogodio lopticom. - Sputnik Srbija
Đoković diskvalifikovan sa Ju-Es opena /video/

"Cela ova situacija me čini zaista tužnim i praznim. Proverio sam kako se oseća linijski sudija, i prema informacijama koje sam dobio, oseća se dobro, hvala Bogu. Njeno ime ne mogu da otkrijem zbog čuvanja njene privatnosti. Jako mi je žao što sam joj naneo takav stres. Nije bilo namerno. Bilo je pogrešno", napisao je Đoković na društvenim mrežama.

Kako je naveo, želi da ovo neprijatno iskustvo, diskvalifikaciju sa turnira, pretvori u važnu životnu lekciju, kako bi nastavio da raste i razvija se kao čovek, ali i teniser.

"Izvinjavam se organizatorima Ju-es opena. Veoma sam zahvalan svom timu i porodici što mi pružaju snažnu podršku, kao i mojim navijačima jer su uvek uz mene. Hvala vam i žao mi je. Bio je ovo težak dan za sve", poručio je Đoković.

Najbolji teniser sveta je diskvalifikovan pošto je tokom meča protiv Španca Pabla Karenjo-Buste, u kom je gubio 6-5 u gemovima, pogodio linijskog sudiju lopticom.​

On je lopticu poslao iza sebe, a ona je pogodila sudiju gotovo je onesvestivši.

Iako nije bilo namere da pogodi sudiju, Đoković je diskvalifikovan.

Sve vesti
0
Prvo nova obaveštenjaPrvo stara obaveštenja
loader
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala